Barcelona

Demanda Cementiris de Barcelona en trobar canviada la tomba del seu pare pel rodatge de "Biutiful"

Una dona ha demandat Cementiris de Barcelona i l'Ajuntament per danys morals després que es va trobar regirat el cementiri de Sants arran del rodatge de la pel·lícula "Biutiful". Aquest matí començaran les declaracions per la reclamació contenciosa administrativa contra aquesta empresa i el consistori municipal. Els fets van passar el matí de l'11 de desembre del 2008 quan la dona va anar a netejar la tomba del seu pare i es va trobar que alguns nínxols estaven modificats de tal manera que fins i tot alguns semblaven buits, segons ha explicat el seu advocat.

Actualitzat
La dona ha demandat Cementiris de Barcelona i l'Ajuntament interposant una reclamació pel contenciós administratiu pels danys morals que va tenir quan es va trobar regirat el cementiri de Sants arran del rodatge de la pel·lícula "Biutiful".

Aquest matí començaran les declaracions per uns fets que van passar el matí de l'11 de desembre del 2008. Segons l'advocat de la dona, Francesc Garcia Fajardo, en declaracions a Catalunya Ràdio, quan la dona va arribar allà "el paisatge del cementiri estava totalment trasbalsat. Els nínxols estaven modificats, de tal manera que fins i tot alguns semblaven buits i d'altres estaven pintats, etc. Quan es va trobar amb  això li va agafar una angoixa tremenda."

Després d'haver presentat reclamacions a Cementiris de Barcelona i al consistori i haver rebut només una disculpa, la dona ha optat per la via judicial interposant una reclamació contenciosa administrativa que va presentar el març de l'any passat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut