Cartell del Festival PopArb.
Cartell del Festival PopArb.
Arbúcies

Delafé y las Flores Azules, Quart Primera o el Petit de Cal Eril, caps de cartell de la novena edició del PopArb

Delafé y las Flores Azules, Joan Colomo, Standstill i La iaia també formen part del cartell del Festival d'Arbúcies. El certamen de música pop independent feta a Catalunya se celebrarà els pròxims 28 i 29 de juny.

RedaccióActualitzat
Quart Primera, Delafé y las Flores Azules, Joan Colomo, Standstill, La iaia o El Petit de Cal Eril formen part del cartell del Festival PopArb d'Arbúcies, el certamen de música pop independent feta a Catalunya, que enguany se celebrarà els pròxims 28 i 29 de juny.

El PopArb segueix fidel als seus principis com a festival més veterà pel que fa a l'escena del pop català i arriba a la novena edició amb un cartell molt compensat. Des d'estrenes de discos de grups consolidats com Standstill, El Petit de Cal Eril o Inspira fins a bandes per descobrir, com per exemple el mallorquí Miquel Serra i els catalans Univers o Salvaje Montoya.

En la presentació del cartell de l'edició d'aquest 2013, la seva directora, Ana Sardà, ha assegurat: "Intentem escampar al màxim possible aquesta escena catalana, que de vegades has de llegir de forma molt reduïda, monotemàtica i monolítica, i fer una barreja interessant". I és que, com reconeix: "El que ens agrada al PopArb és crear una programació sencera",

A banda de música, en el certamen també hi haurà fotografia amb una exposició de la fotògrafa Noemí Elias i cinema amb la projecció d'"Et dec una nit de divendres", de Dimas Rodríguez, rodada al festival i que s'estrena aquest dimarts a Barcelona en el marc del Festival de Cinema d'Autor.
Anar al contingut