Concert de Delafé i las Flores Azules
Es tracta d'un vídeo musical gravat amb més de cent càmeres durant un concert.
Barcelona

Delafé y las Flores Azules fan el primer polivideoclip de la història

El grup català Delafé y las Flores Azules ha fet el primer polivideoclip de la història. Es tracta d'un vídeo musical gravat amb més de cent càmeres durant un concert a la Sala Apolo de Barcelona. Els autors del videoclip són el mateix públic.

Actualitzat
La iniciativa va sorgir durant un concert a la Sala Apolo de Barcelona el 17 d'abril, en què el grup d'Oscar D'Aniello i Helena Miquel va demanar al públic que gravés el tema "Río por no llorar" amb les seves càmeres o telèfons mòbils. Amb el material enregistrat, i rebut a través de correu electrònic, han muntat un videoclip que ofereix 100 punts de vista diferents.

Aquest és un nou concepte de vídeo musical en el qual el públic del concert es converteix en corealitador i coprotagonista del viodeoclip, aportant la seva visió de l'experiència.

És la segona iniciativa que el grup fa amb el director mallorquí Rafa Cortés aprofitant els recursos que ofereix internet. Anteriorment la formació va gravar el videoclip de la cançó "Espíritu Santo" gràcies als fans que tenen al Facebook, que van fer d'extres en el vídeo enviant imatges des dels cinc continents on feien veure que corrien a càmera lenta.


Anar al contingut