Stephen Hawking (Reuters)

Del productor dels "Simpsons" a "The Bing Bang Theory", els homenatges a Hawking

RedaccióActualitzat

Mundialment reconegut per la divulgació de la teoria sobre el big bang i per les seves investigacions, Stephen Hawking, va guanyar encara més popularitat fora de l'àmbit científic per la seva aparició en sèries de televisió i pel·lícules.

Arran de la seva mort, una de les primeres reaccions a les xarxes ha estat de l'equip de la sèrie de televisió "The Big Bang Theory", que l'ha homenatjat amb aquesta piulada. Recorden el dia que els va visitar al set, "va ser un honor tenir-lo" i li donen les gràcies per haver-los inspirat, a ells i al món.

 

 

També destaca el seu pas pels Simpsons l'actor Macaulay Culkin, que assegura que "et trobarem a faltar, amic", i que el "geni" era el seu personatge favorit de la sèrie.

 

La NASA li agraeix "l'univers de possibilitats que nosaltres i el món estem explorant".

 

El físic britànic Brian Cox destaca que "les seves contribucions a la ciència seran usades mentre hi hagi científics, i hi ha molts més científics gràcies a ell".

 

La Universitat de Cambridge, on va estudiar i treballar el professor Hawking, recorda una de les seves frases cèlebres per homenatjar-lo: "Aixequeu la mirada cap a les estrelles i no l'abaixeu cap als peus".

ARXIVAT A:
Obituari
Anar al contingut