Del Campo (C's) es compromet a impulsar un gran pacte per la dependència i a dotar la llei dels recursos necessaris

Del Campo (C's) es compromet a impulsar un gran pacte per la dependència i a dotar la llei dels recursos necessaris

Del Campo (C's) es compromet a impulsar un gran pacte per la dependència i a dotar la llei dels recursos necessaris

Pla general del cap de llista de C's per Tarragona, Sergio del Campo, a les portes de la Fundació Onada a Campclar, amb la seva responsable i altres membres de la formació, el 17 de juny del 2016. (Ho

Pla general del cap de llista de C's per Tarragona, Sergio del Campo, a les portes de la Fundació Onada a Campclar, amb la seva responsable i altres membres de la formació, el 17 de juny del 2016. (Horitzontal)

ACN Tarragona.-El cap de llista de C's al Congrés per Tarragona, Sergio del Campo, proposa un gran pacte per la dependència a nivell estatal que permeti revisar la llei i dotar-la dels recursos econòmics necessaris. "No serveix de res tenir una llei potent si no la dotem de recursos", ha insistit aquest divendres en el marc d'una visita a les instal·lacions de la Fundació Onada al barri de Campclar de Tarragona. Del Campo ha afirmat que l'estalvi que s'aconsegueixi posant fi "a la duplicitat d'administracions i als 'xiringuitos'" es destinarà a inversions que generin "rendibilitat social". A més, el cap de llista de Ciutadans ha subratllat que cal integrar socialment i laboral les persones amb discapacitat i s'ha compromès a treballar perquè "les ajudes arribin i ho facin al més aviat possible".

Sergio del Campo ha posat en valor "l'excel·lent" tasca d'integració social que porta a terme la Fundació Onada al barri de Campclar, on gestiona un centre cívic amb treballadors amb discapacitat, així com l'aposta de l'entitat per la integració laboral en els diferents centres especials de treball que gestiona a la demarcació. Per la seva banda, la portaveu de C's a la comissió d'Igualtat i Afers Socials al Parlament de Catalunya, Noemí de la Calle, ha recordat que la formació va presentar la setmana passada una proposició de llei per millorar la gestió dels serveis de la Llei de dependència, intentar disminuir les llistes d'espera -de fins a tres anys en residències públiques- i de portar a terme de forma "més transparent" el procés d'adjudicació o denegació dels ajuts. "El pitjor que pot passar és que el ciutadà se senti desprotegit per l'administració", ha advertit la diputada.En el vuitè dia de campanya, el cap de llista per Tarragona, Sergio del Campo, ha afirmat que continuen molt animats de cara als resultats que puguin obtenir al territori. "Veiem que la gent entén cada cop més el nostre missatge i entén el què hem fet", ha apuntat. El candidat s'ha mostrat confiat que podrà traslladar al Congrés les necessitats dels diferents col·lectius amb qui s'està reunint per tal de poder resoldre "els problemes reals de la gent".