Del Bosque creu en Casillas
Futbol

Del Bosque reconeix que Casillas viu una "situació incòmoda" tot i ser "un mite del futbol"

Vicente del Bosque ha reconegut que Iker Casillas, del qui ha dit que "és un mite del futbol", es troba en "una situació incòmoda" en el seu club. Durant les declaracions que ha fet després de rebre el Premi Sport Cultura a Barcelona per la millor trajectòria, no ha volgut aclarir qui jugarà amb la selecció, i ha afegit que ser suplent o titular "és una decisió dels entrenadors i els clubs".

Actualitzat
Vicente del Bosque ha reconegut que Iker Casillas, de qui ha dit que "és un mite del futbol", es troba en "una situació incòmoda" en el seu club. Durant les declaracions que ha fet després de rebre el Premi Sport Cultura a Barcelona per la millor trajectòria, no ha volgut aclarir qui jugarà amb la selecció espanyola, i ha afegit que ser suplent o titular "és una decisió dels entrenadors i els clubs".

Sobre Casillas, el seu porter predilecte a la selecció, ha dit que "l'important és que ja està recuperat, està entrenant i tenim temps per prendre totes les decisions", amb vista ja a la Copa Confederacions.

Del Bosque ha volgut protegir la figura de Casillas, destacant que tot el que ha donat a la selecció no es pot oblidar en 3 mesos, i per això "l'hem de tenir amb nosaltres". A més, ha comparat el "mite" de Casillas amb el de Peter Shilton a Anglaterra, concloent "no m'imagino que a Anglaterra qüestionessin Shilton en aquesta mateixa situació".

Per últim, el seleccionador ha parlat sobre la possible final de la Champions League entre Barça i Reial Madrid de la que ha dit que "seria bonic una final entre Madrid i Barça", afegint "sempre hi ha tensions i rivalitats, però els jugadors han après dels errors del passat i això no afectaria les relacions dins la selecció".
Anar al contingut