Futbol

Del Bosque inclou Bojan Krkic en la seva primera llista com a seleccionador espanyol

Vicente del Bosque ha deixat clar des del primer dia que compta amb Bojan Krkic per a la fase de classificació per al Mundial de Sud-àfrica 2010. El nou seleccionador espanyol ha convocat el noi de Linyola per a l'amistós contra Dinamarca que tindrà lloc el proper dimecres 20 d'agost a Copenhaguen. Les altres grans novetats són l'extrem sevillista Diego Capel i els defenses de l'Athletic Club Fernando Amorebieta i Andoni Iraola. Palop, Cesc, Sergio García i Arbeloa són els únics que perden el lloc després de l'Eurocopa per motius tècnics.

Actualitzat

Els homes convocats per Del Bosque quedaran concentrats dilluns a la Ciutat del Futbol de Las Rozas i marxaran dimarts cap a la capital danesa. La llista completa és la següent: Puyol, Xavi, Iniesta i Bojan (Barcelona), Amorebieta i Iraola (Athletic), Juanito (Betis), Güiza (Fenerbahçe), Reina, Xabi Alonso i Fernando Torres (Liverpool), Casillas, Ramos i De la Red (Reial Madrid), Fernando Navarro i Diego Capel (Sevilla), Albiol, Silva i Villa (València) i Capdevila, Senna i Cazorla (Vila-real). Cesc i Marchena són baixa per lesió.

Un perico en substitueix un altre a la sub-21

El migcampista de l'Espanyol Ángel Martínez substituirà Marc Torrejón a la convocatòria de la selecció espanyola sub-21 per decisió dels tècnics Iñaki Saez i Juan Ramón López Caro. Torrejón es va lesionar aquest dimecres en el primer amistós dels blanc-i-blaus en terres holandeses, contra el Volendam (2-2).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut