Futbol

Del Bosque convoca Piqué, Bartra, Alba, Busquets i Pedro, i Kiko Casilla per als partits contra Bielorússia i Alemanya

Vicente del Bosque ha convocat cinc blaugranes per als partits contra Bielorússia i Alemanya: Piqué, Bartra, Alba, Busquets i Pedro. Callejón, Morata, Camacho i Nolito són les grans novetats de la convocatòria.

Actualitzat

Vicente del Bosque ha convocat cinc blaugranes per als partits contra Bielorússia i Alemanya: Piqué, Bartra, Alba, Busquets i Pedro. Callejón, Morata, Camacho i Nolito són les grans novetats de la convocatòria. A més, el jugador de l'Espanyol Kiko Casilla segueix amb la confiança del tècnic madrileny.

La llista de convocats està formada per: Casillas, De Gea, Casilla (tercera convocatòria consecutiva per al de l'Espanyol); Juanfran, Azpilicueta, Piqué, Albiol, Bartra, Ramos, Alba, Bernat; Busquets, Juan Bernat, Callejón, Morata, Camacho , Nolito, Cazorla, Cesc Fàbregas, Koke, Rául García, Isco, Paco Alcácer.

El combinat espanyol ha de jugar el dia 15 un partit oficial classificatori per a l'Eurocopa contra Bielorússia. I el dia 18 jugarà un amistós contra l'actual campiona del món, Alemanya.

A la sub 21 han convocat 3 blaugranes -Samper, Sandro i Munir- i els blaugranes cedits al Sevilla -Deulofeu i Denis Suárez.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut