Sevilla

Decreten presó per al germanastre del presumpte assassí de Marta del Castillo

Un jutge de Sevilla ha decretat presó incondicional per a Javier D.M., el germanastre del presumpte assassí de Marta del Castillo, després d'acusar-lo d'haver actuat com a còmplice. Amb aquesta decisió ja són quatre els joves empresonats per la mort de la noia sevillana. L'entrada del detingut als jutjats de Sevilla ha tornat a ser sorollosa. Un nombrós grup de persones s'ha reunit a les portes de l'edifici des d'on l'han increpat amb crits d'"assassí". Durant la seva declaració, el detingut ha explicat que té proves per demostrar que la nit dels fets ell no era al pis del carrer León XIII, on hauria mort la noia.

Actualitzat
Javier D.M. ha explicat que aquell dia va sortir de casa cap a dos quarts de nou del vespre, va estar amb la seva parella i, a partir de la mitjanit, va estar treballant en un pub fins a les tres de la matinada. De tres a cinc, ha afegit, va estar en un altre pub prenent unes copes. Amb aquesta explicació, el detingut ha desmentit el menor arrestat per aquest cas, que va assegurar que Javier D.M. havia participat en el trasllat del cadàver des de casa fins al riu.

El jutge, però, ha decretat presó sense fiança per al noi. L'acusa de ser còmplice d'assassinat, si es confirma que la noia era viva quan la van tirar al riu, i d'homicidi o segrest, si el cadàver no apareix.
Anar al contingut