Deco, del Camp Nou... a Maracanà?

Ja Tenim Equip ha parlat amb l'entrenador <b>Deco</b>, guanyador de la 17a jornada de Lliga, un fan del jugador portuguès d'origen brasiler del Barça que encapçala la llista de canditats a viatjar al Brasil al final de temporada.
Deco, del Camp Nou... a Maracanà?
Guanyador de l'última jornada

Deco, del Camp Nou... a Maracanà?

Ja Tenim Equip ha parlat amb l'entrenador Deco, guanyador de la 17a jornada de Lliga, un fan del jugador portuguès d'origen brasiler del Barça que encapçala la llista de canditats a viatjar al Brasil al final de temporada.
Actualitzat
El fitxatge del campió del Porto va suscitar dubtes raonables, ja que l'afició blaugrana té fe cega en Xavi i en la projecció d'Iniesta. Però progressivament s'ha anat fent un forat en les preferències de la culerada. L'altre Deco és un dels convençuts: "És un dels jugadors que estan més en forma del Barça. M'agrada el seu esperit de lluita, així com la seva qualitat com a futbolista."

Com altres entrenadors, Deco no les tenia totes amb l'alineació del Barça contra el Llevant (2-1), amb els dubtes de Belletti i Márquez. "M'esperava la titularitat de Belletti", tot i que, "al final, la baixa de Márquez també va donar la titularitat a Damià".

Malgrat el títol honorífic de campió d'hivern, Deco també és dels que mostren prudència perquè "sempre poden venir moments complicats". El fan del migcampista portuguès no creu "que puguem començar a celebrar el títol encara!". I també es mostra preocupat perquè "les lesions i el desgast dels jugadors no ens passin factura a la Champions."

Però la prudència no és cavall guanyador a Ja Tenim Equip. A més de guanyar El més regular de la jornada i endur-se la gravadora DVD, Deco (que pertany a l'e-penya Tarzán Migueli) també va ser El més espectacular, ja que va ser qui va aconseguir més estrelles a través dels atacs i els punts. A la grada, seny. Però a l'ordinador, atacs sense pietat! Els 500 crèdits per seguir jugant també són per ell.

Amb dues jornades del Ja Tenim Equip disputades, Deco supera en només dos punts Gabri en la cursa per convertir-se en Míster Regularitat. Ara mateix, el viatge al Brasil seria per al fan del jugador portuguès. "No sé amb qui hi aniria, però segur que molta gent s'hi voldria apuntar! El Brasil és un d'aquells països on m'agradaria anar algun dia..."