Francisco Verdú anant a declarar.
Francisco Verdú anant a declarar.
Madrid

Declara l'únic dels 86 exconsellers i alts executius que no va utilitzar la targeta opaca

Quan Rodrigo Rato li va fer entrega de la targeta per a ús personal, l'any 2012, ell ja el va advertir que era una mala praxi bancària, i per aquest motiu va decidir no utilitzar-la

RedaccióActualitzat

Després d'una setmana de declaracions dels imputats per les targetes opaques de Caja Madrid i Bankia, ha comparegut l'única persona que va decidir no utilitzar-la.

Només un dels 86 exconsellers i alts executius de Caja Madrid i Bankia que van rebre una targeta opaca no la va utilitzar. Es tracta de Francisco Verdú, exconseller de Bankia, que ha declarat a l'Audiència Nacional com a testimoni.

Verdú ha afirmat que Rodrigo Rato li va donar la targeta en mà, en un sobre, amb els codis, i que ell no el va arribar ni a obrir.

Quan Rodrigo Rato li va fer entrega de la targeta per a ús personal, l'any 2012, ell ja el va advertir que era una mala praxis bancària, i per aquest motiu, va decidir no utilitzar-la.

Els altres dos exconsellers que semblava que no les havien fet servir han declarat que, en realitat, no n'havien tingut.

També ha declarat Jaime Terceiro, president de Caja Madrid abans de Miguel Blesa, que ha dit que en la seva època les targetes de representació tenien un límit de 600 euros al mes i les despeses s'havien de justificar.

Anar al contingut