El youtuber "Reset"
Imatge del youtuber Reset
Barcelona

Llibertat amb fiança de 2.000 euros per al youtuber que va vexar un sensesostre

El youtuber Reset, que va oferir galetes amb pasta de dents a un sensesostre, s'ha negat a declarar davant del jutge

RedaccióActualitzat

Llibertat amb fiança de 2.000 euros per al youtuber que va donar galetes amb pasta de dents a un sensesostre. La jutge del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) també ha demanat mesures cautelars com la retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori i que comparegui davant el jutjat.

Tant l'indigent com l'Ajuntament de Barcelona van denunciar penalment el youtuber, amb més d'un milió de seguidors a la popular xarxa social de vídeos.

Entre les mesures cautelars que se sol·liciten no n'hi ha cap de relacionada amb la presència del jove en les xarxes, atès que el vídeo en el qual s'humiliava el captaire ja va ser retirat. La fiscalia de delictes d'odi i discriminació havia demanat presó provisional eludible amb una fiança de 6.000 euros per al youtuber.

El youtuber Reset estava citat aquest dilluns al matí davant del jutge de Barcelona, tot i que s'ha negat a declarar. Hi ha arribat sol i l'han acompanyat a la sala on hi havia el jutge. A l'entrada a la Ciutat de la Justícia, el jove ha evitat fer cap declaració i s'ha tapat la cara amb un telèfon mòbil.

Els fets van passar el mes de gener al barri de la Marina de Port. El jove va penjar un vídeo en què oferia 20 euros al sensesostre a canvi que es mengés unes galetes farcides amb pasta de dents. A més, l'investigat feia el comentari que li aniria bé per a la seva neteja personal, tenint en compte que viu al carrer i no té possibilitats de rentar-se les dents.

 

Anar al contingut