Talavera de la Reina

Declara davant de la policia l'autor del vídeo de l'agressió a la Diagonal

L'home que va gravar l'agressió a una dona a Barcelona és un amic del jove

Actualitzat

El suposat autor del vídeo gravat a un amic mentre agredia una dona a la Diagonal de Barcelona, a la qual va fer caure d'una puntada de peu mentre esperava davant un semàfor, ha declarat aquest matí a la comissaria de la policia nacional de Talavera de la Reina.

El subdelegat del govern a la província de Toledo, José Julián Gregorio, ha confirmat als periodistes que s'ha identificat el jove autor del vídeo i  que després que s'ha entregat, ja ha declarat.

El presumpte autor de l'agressió, un noi de 24 anys de Talavera de la Reina, va declarar ahir a les mateixes dependències policials i ha estat imputat per una falta de vexacions injustes.

L'agressió a la dona, de 48 anys i veïna de Barcelona, va ser gravada en vídeo per amics del suposat agressor i penjat en les xarxes socials. Gregorio ha titllat de "vergonyós" aquest succés i ha destacat la importància que ha tingut la col·laboració ciutadana per localitzar-lo.

"El jutge dictaminarà si ha estat falta o delicte, la qüestió és que els cossos i forces de seguretat de l'Estat han actuat com calia i aquesta persona sentirà el pes de la llei", ha afegit.

El subdelegat del govern ha instat les autoritats judicials que "facin la seva feina", així com la ciutadania a seguir col·laborant perquè aquests "greus" fets no es tornin a repetir.

També ha indicat que és "trist" que Talavera hagi de sortir en els mitjans de comunicació per accions d'aquest tipus, encara que ha subratllat que el 99,9 per cent de la població "és bona gent i hem d'estar orgullosos"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut