Del 21 d'abril a l'1 de maig, Barcelona

"Dead Slow Ahead" i "Oleg y las raras artes" participaran a D'A

D'A, el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona ha anunciat els primers títols que formaran part de la programació de la sisena edició, entre els quals hi ha dos documentals de producció catalana, "Dead Slow Ahead", de Mauro Herce, i "Oleg y las raras artes", d'Andrés Duque, i "El nome de los árboles", de Ramón Lluís Bande.

Actualitzat

D'A, el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona celebra la sisena edició del 21 d'abril a l'1 de maig. Enguany s'hi podran veure més de setanta films de 23 països, amb dotze obres de directors debutants, deu films espanyols i deu obres dirigides per dones. En un primer avanç de la programació, el festival ha anunciat el títol de tres produccions documentals seleccionades. La programació sencera es donarà a conèixer en una roda de premsa el 5 d'abril.

 

La secció Transicions, dedicada a les millors pel·lícules de cinema d'autor reconegudes a festivals internacionals i per la crítica, projectarà l'"opera prima" de Mauro Herce, "Dead Slow Ahead". Estrenada i premiada l'estiu passat al Film Festival Locarno, ha recollit nombrosos premis des de llavors. És una producció de Nanouk Films, El Viaje Films i Bocalupo Films en coproducció amb Televisió de Catalunya. "El nome de los árboles", de l'asturià Ramón Lluís Bande, també participarà en aquesta secció.

 

 

 

A la secció Direccions, dedicada als autors de referència sense els quals no es pot entendre la creació cinematogràfica contemporània, es veurà el nou treball d'Andrés Duque, "Oleg y las raras artes", guardonat aquest any amb el Gran Premi Punto de Vista a la millor pel·lícula al Festival Internacional de Cine Documental de Navarra.

 

 

 

Nota: posteriorment el festival va canviar la secció en què parcipen aquests documentals. Trobareu la informació actualitzada aquí.

Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

Anar al contingut