De viatge a "L'ILLA DEL FAR", amb Pilarín Bayés

L'editorial Claret juntament amb la productora Imira Entertainment i Televisió de Catalunya està tirant endavant una sèrie d'animació per a nens de 3 a 6 anys titulada "L'ILLA DEL FAR".

Aquest projecte, que neix de la mà de l'editorial Claret, compta amb la dibuixant Pilarín Bayés pel que fa a la il·lustració. Marga Sala, filla de la Pilarín, és la guionista principal d'aquesta sèrie imaginativa i fantàstica que recrea un univers original i propi presentat amb molta sensibilitat.

"L'illa del far" és una sèrie d'autor que respecta l'estil de la Pilarín Bayés però adaptant-lo al món audiovisual i amb històries internacionals. L'objectiu de la sèrie és crear un microclima que transmeti uns valors determinats per fer créixer les persones, com l'amistat, el respecte a la natura, el respecte als animals, que hi aportin un contingut extra a part dels lúdics.

Aquesta sèrie d'animació infantil es va començar a gestar ara fa un any i ja està en fase de producció de la mà de la productora Imira Entertainment. Està previst fer-ne un primer lliurament de 13 capítols de 6 minuts cada un.

Sinopsi:
"L'illa del far" narra les aventures de la Dana, una nena de set anys que es passa el dia jugant i descobrint el seu petit món a l'illa on ha anat a parar perquè vol fer un viatge. La seva casa és a l'interior de la Dromi, un far–robot que la protegeix. Un gos, el Micu, que l'ha salvada del naufragi, serà l'amic ideal dels seus jocs i descobriments.



Fitxa tècnica:

Producció:
Editorial Claret i Televisió de Catalunya
Direcció: Àngel Coronado
Producció executiva Claret: Josep Mª Cervera, Marcel·lí López i Israel Arenas.
Producció Imira Entertainment: Sergi Reitg
Cap de producció d'Imira Entertainment: Alba Arbonés
Producció executiva de TVC: Oriol Sala-Patau i Xavier Romero
Disseny: Pilarín Bayés
Guionistes: Marga Sala, Ediacara Studio, Cristina Broquetas, Llorenç Español, Manel Cortès, Alexis Barroso
Animació: Insomne Estudi
Música: Marc Parrot
Veus: Marta Estrada, Anna M. Camps i Carme Ambrós



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut