Barcelona

De set a nou anys de presó per als "trinitarios" que van marcar una creu a l'esquena d'un exmembre de la banda

L'Audiència de Barcelona condemna a penes de fins a nou anys de presó els set joves dominicans de la banda juvenil Trinitarios per formar part d'una organització criminal. Els condemnats van marcar amb un ganivet una X a l'esquena d'un antic membre que volia deixar el grup per anar a una banda rival.

RedaccióActualitzat
L'Audiència de Barcelona ha condemnat a penes d'entre set i nou anys de presó els set membres de la banda llatina Trinitarios. El tribunal els fa responsables d'haver apallissat un exmembre de la banda i d'haver-li marcat una creu a l'esquena amb un ganivet .

La sentència remarca la brutalitat i l'acarnissament quan van torturar la víctima, i que van fer servir un ganivet i una fusta. A l'hora d'establir la condemna, imposa nou anys i quatre mesos de presó per als tres "trinitarios" que considera els dirigents de la banda. A tots ells els aplica la franja alta de la pena del delicte de lesions per la brutalitat de l'agressió. Els fets van passar en una zona forestal a prop del parc de la Guineueta de Barcelona el març del 2012.

Durant el judici, alguns dels acusats van reconèixer que havien rebut instruccions per castigar la víctima perquè s'havia passat a una banda rival. Un d'ells també va admetre durant el judici que li havien donat més de 40 cops de bastó a les natges.
Anar al contingut