Geoff Edwards ha aconseguit entrar a Cambridge després d'anys de viure al carrer (@CAVA)
Geoff Edwards ha aconseguit entrar a Cambridge després d'anys de viure al carrer (@CAVA)
Londres

De sensesostre a estudiant de Cambridge

Geoff Edwards, un britànic de 52 anys, aconsegueix plaça en una de les universitat de més fama mundial després d'anys de malviure al carrer

RedaccióActualitzat

Després de passar la major part de la seva vida adulta al carrer, un sensesostre britànic ha aconseguit una plaça per estudiar Literatura Anglesa a la Universitat de Cambridge.

Geoff Edwards, de 52 anys, va deixar els estudis de jove, amb bastants suspensos i sense pretensions. Va treballar al camp i va arribar a Cambridge procedent de Liverpool per veure si tenia més sort, però va acabar al carrer.

La venda de la revista benèfica "Big Issue" li va retornar autoestima. Ara, un curs pont per accedir a la universitat l'ha catapultat fins a una de les institucions acadèmiques més reconegudes internacionalment. Edwards assegura que és un somni:

"Mai hauria dit que la Universitat de Cambridge acceptaria algú com jo, però el meu tutor em va animar a fer-hi la inscripció. És la primera cosa en la vida per la qual em sento orgullós."

 

Edwards, que estudiarà al campus Hugues Hall, ha admès que li feia respecte tornar-se a posar a estudiar, però ha afegit que fer-ho l'ha fet rejovenir. La mateixa universitat li ha reconegut el mèrit.

 

 

Anar al contingut