Barcelona

De Madre defensa la legalitat del seu mandat i reivindica la presumpció d'innocència de l'alcalde de Santa Coloma

La vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, ha fet les primeres declaracions sobre l'"operació Pretòria" als passadissos del Parlament. De Madre ha demanat que es respecti la presumpció d'innocència dels detinguts. Un dels nou arrestats per la suposada trama de corrupció és l'alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, que va succeir De Madre el 2002, quan va deixar l'alcaldia per malaltia. De Madre s'ha mostrat sorpresa i entristida però sobretot "desolada" pels fets, però ha fet una crida a la "confiança" en la vida política i democràtica.

Actualitzat
Manuela de Madre encara no havia opinat sobre l'"operació Pretòria", però, finalment, ho ha fet. Ha estat als passadissos del Parlament amb els mitjans de comunicació. La vicepresidenta del PSC s'ha mostrat "sorpresa, trista i desolada" per la suposada trama de corrupció que ha provocat la detenció de nou persones, vuit a Catalunya i una a Madrid.

De Madre ha demanat la presumpció d'innocència per als detinguts, un dels quals és Bartomeu Muñoz, l'home que la va succeir a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet el 2002. Tot i la desolació que ha expressat, la diputada socialista ha fet una crida a la confiança en la vida política i democràtica, com també va fer el president del govern, José Montilla.

La vicepresidenta del socialistes catalans també ha volgut deixar ben clar que no coneix cap de les suposades irregularitats de què s'acusa els detinguts, i que mentre ella va ser alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet no es va fer cap il·legalitat.
Anar al contingut