Automobilisme

De la Rosa, confirmat pels pròxims dos grans premis després del segon lloc a Hongria

Bones notícies per a Pere Martínez de la Rosa. Després de fer història pel fet de convertir-se en el primer pilot català a pujar al podi, l'equip McLaren l'ha confirmat per córrer els pròxims dos grans premis: a Turquia, el 27 d'agost i a Itàlia, el 10 de setembre. D'aquesta manera, De la Rosa continuarà dues curses més com a pilot oficial i, segons aquests resultats, podria finalitzar la resta del campionat amb l'equip de Ron Dennis.

Actualitzat

La cursa més emocionant del Mundial fins ara va tenir un podi inèdit. El de McLaren, segon ahir a Hongria darrere de Jenson Button, es mostrava molt satisfet en arribar a l'aeroport del Prat, on l'esperaven familiars i amics. En declaracions a la seva web, De la Rosa assegura que la segona posició d'Hungaroring "és fruit de tot l'equip de proves i curses". A més, el català ha destacat la fiabilitat del seu MP4 a mesura que la pista s'anava eixugant i l'encert a l'hora d'arriscar en els moments clau de la cursa.

Després de tres anys com a pilot provador i ja amb 35 anys, De la Rosa ha vist recompensat el treball dur de moltes temporades en el complicat món de la Fórmula 1. Ara el seu objectiu és aconseguir una plaça de pilot oficial a McLaren, on podria coincidir la temporada vinent amb Fernando Alonso.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut