Actualitat blanc-i-blava

De la Peña fa un pas de gegant en la seva recuperació i ja entrena amb el grup

Iván de la Peña està cada vegada més a prop de tornar a jugar amb l'Espanyol. El migcampista ha fet avui un pas més en la seva recuperació i ha tornat a entrenar-se amb l'equip a les ordres del tècnic, Ernesto Valverde. En qualsevol cas, De la Peña, que es va lesionar a la pretemporada i segueix vigilat pels metges blanc-i-blaus, està pràcticament descartat per al proper partit de Lliga contra el Reial Madrid, que tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Actualitzat

Jônatas està "treballant dur"

D'altra banda, el migcampista de l'Espanyol Jonatas Dômingos ha assegurat avui que està "treballant dur" per convertir-se en "un jugador de referència" a l'equip d'Ernesto Valverde i abandonar d'una vegada per sempre la suplència. "No vull seguir a la banqueta", ha manifestat Jônatas, qui no vol veure frenada la seva progressió per culpa dels seus problemes extraesportius i la seva falta d'aclimatació, i que s'ha proposat "entrenar cada dia més fort i millor" per guanyar-se una plaça a l'onze.

Enrere han quedat les seves escapades al Brasil i el seu desig d'anar-se'n del club. "Ara em trobo bé físicament, bé de cap i molt més adaptat. Estic travessant el millor moment des que vaig arribar aquí", ha destacat. No obstant això, Jônatas encara no ha aconseguit convèncer Valverde que la seva qualitat es fa imprescindible al centre del camp del conjunt blanc-i-blau. "Per ser protagonista he de jugar més partits i tenir més regularitat", ha apuntat.

De moment, el jugador brasiler sembla haver aparcat el seu desig de tornar al seu país. "Estic bé aquí i no penso en una altra cosa ara mateix", ha insistit Jônatas, satisfet amb el rendiment de l'equip en aquestes primeres jornades. "Hem començat la Lliga molt bé i hem d'aprofitar el moment, però amb tranquil·litat i sabent que cal treballar una mica més cada dia per jugar cada partit encara millor", ha sentenciat.

Anar al contingut