Madrid

De Cospedal i Arenas admeten en privat que el nou govern és "millor"

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i el líder del PP andalús, Javier Arenas, han admès en una conversa captada per un micròfon obert que el govern espanyol és "millor" amb l'última remodelació portada a terme pel president de l'executiu, José Luis Rodríguez Zapatero. Sobretot, els dos dirigents valoren la "projecció pública" del nou gabinet. La posició oficial del partit, però, no admet tan clarament aquesta opinió. El president del PP, Mariano Rajoy, no va entrar a valorar a fons el nou executiu i es va limitar a dir que el que necessita Espanya "no és un canvi al govern sinó un canvi de govern".

Actualitzat
En una conversa a les portes del Senat captada per les càmeres de CNN Plus, un senador popular pregunta a De Cospedal i Arenas si els canvis de ministres representen una millora del govern. "En principi, sí", respon en primera instància De Cospedal, que després és matisada per Arenas: "Bé, no sé si millor govern, però projecció pública, sí". "Projecció pública, sí", assenteix Cospedal a aquesta consideració d'Arenas en una conversa en què també ha estat present el portaveu popular a la cambra alta, Pío García Escudero.

El tall de CNN Plus comença amb un elogi de De Cospedal a la nova ministra de Medi Ambient, Rosa Aguilar, de la qual diu que "és l'esquerra". Quan el líder del PP andalús afegeix que l'exconsellera de la Junta d'Andalusia "també és molt bona parlamentària", la número dos del PP rebla: "I també té bona imatge".

El ministre de Foment, José Blanco, que en les darreres hores també ha estat víctima de les càmeres, creu que el subconscient ha jugat una mala passada a la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i al cap de files del PP andalús, Javier Arenas.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut