De Cospedal durant la denúncia dels atacs "feixistes" a Guadalajara
De Cospedal durant la denúncia dels atacs "feixistes" a Guadalajara
Guadalajara

De Cospedal denuncia els atacs al PP Català perpetrats per "feixistes"

La número dos del Partit Popular ho ha dit davant dels seus companys de la junta directiva popular a Guadalajara

RedaccióActualitzat

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha denunciat aquest dilluns els atacs que pateix el seu partit a Catalunya perpetrats per "radicals" que al seu torn són defensors del "pensament únic" i "feixistes". "D'això de creure's que un és el millor i que no hi pot haver res millor, i que, per tant, cal atacar altres partits polítics, a vegades fins i tot amb agressions físiques, se'n diu ser un feixista, sí", han estat les paraules de De Cospedal. 

En la seva intervenció en la clausura de la reunió de la junta directiva del PP de Guadalajara, De Cospedal ha dit que el PP és el partit que està "tirant endavant" el país, encara que moltes vegades sigui "vilipendiat" i fins i tot "atacat", com ha passat a Catalunya.

El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va denunciar dijous passat un atac a la seu que el partit té al districte barceloní de Nou Barris, contra la qual es van llançar pedres que van trencar alguns vidres.

Un dia abans, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, havia advertit d'una "escalada" de "violència verbal i física" cap a polítics del PPC en l'últim any i va lamentar que no s'hagués posat "èmfasi" en aquesta situació fins a l'agressió al líder del PSC, Pere Navarro.

De Cospedal s'ha remès a aquests incidents per denunciar els que "sols volen el pensament únic". I tot seguit ha advertit que el PP no pensa permetre que "els que volen prendre" als catalans "el seu dret de ser espanyols i europeus" aconsegueixin el seu objectiu.

A més, s'ha preguntat què poden oferir als ciutadans els que "es miren tot el dia el melic i diuen que seran independents", quan el seu discurs només provoca "exclusió i divisió", i ha reiterat, en aquests moments de precampanya de les europees, que, si es vol una UE forta, "cal defensar una Espanya unida".

Anar al contingut