Fotografia que ha difós Ada Colau a través del seu compte de Twitter
Fotografia que ha difós Ada Colau a través del seu compte de Twitter

De Azúa diu que Colau hauria de vendre peix i ella el qualifica de masclista i classista

L'acadèmic també estén les crítiques a Podem i afirma que els seus votants deuen anar a votar borratxos

RedaccióActualitzat

L'acadèmic i escriptor Félix de Azúa, en una entrevista a la revista "Tiempo", pensa que fa riure que Barcelona tingui una alcaldessa com Ada Colau que, segons ha dit, hauria d'estar venent peix en una peixateria.

"Una ciutat civilitzada i europea com Barcelona té com a alcaldessa Colau, una cosa de riure. Una dona que hauria d'estar servint en una parada de peix. No té ni idea de com es porta una ciutat ni li importa. L'únic que li importa és canviar els noms dels carrers."

Ada Colau li ha contestat, aquest divendres, a través de Twitter. Ha ironitzat dient que Félix de Azúa es podrà citar a si mateix quan la Reial Acadèmia Espanyola hagi de definir els mots "masclisme" i "classisme".

 


De Azúa també diu que, per als no independentistes, viure a Catalunya és com viure a Txecoslovàquia a l'època dels tancs russos. "És una pressió constant, tots els dies i a totes hores. Però somrient. És feixisme somrient, feixisme simpàtic, de fira, del poble."

En la mateixa entrevista, Félix de Azúa critica Podem, una formació que "ha acceptat diners dels goril·les veneçolans i els botxins iranians". I se sorprèn que la gent els voti: "La gent deu anar a votar borratxa".

Dissabte, Colau es fotografia amb peixateres

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau s'ha fotografiat aquest dissabte al costat de peixateres per promocionar els mercats municipals i com a resposta a l'entrevista de Félix de Azúa. Ho ha publicat a Twitter:

 


El Gremi de Peixaters també ha entrat en la polèmica:

 


 

 

 


 

Anar al contingut