Girona

David Selvas estrena "True West", la seva tercera experiència en el món de la direcció teatral

"True West" és el títol de l'obra de teatre que dirigeix l'actor David Selvas, en la seva tercera incursió com a director. El muntatge és una petita joia del dramaturg i actor nord-americà Sam Shepard, autor, entre altres, del guió de la pel·lícula "París-Texas". L'obra, que explica la història de dos germans que es retroben després de cinc anys de no veure's, es va estrenar aquest dissabte al festival Temporada Alta de Girona.

Actualitzat
L'Austin, un prometedor guionista de Hollywood, té l'oportunitat de vendre el seu últim projecte a un gran estudi. Però en el pitjor moment, quan espera l'arribada del productor, apareix en Lee, el seu germà, un vividor que ha rebutjat tota responsabilitat social. El conflicte entre els dos germans esclata quan el productor rebutja el projecte de l'Austin i s'estima més la història que li explica en Lee: un western autèntic, un "true west".

Pel director, l'obra explica dues vides que es retroben després de molts anys i que s'enfronten, i s'envegen, però que en el fons també s'admiren i s'estimen per finalment acabar entrecreuant-se.

Amb "True West", l'actor David Selvas explora per tercera vegada el camp de la direcció. Segons ha confessat, el muntatge ha estat possible gràcies a la complicitat dels amics, inclosos els actors que interpreten els dos germans: Ivan Massaguer i Jacob Torres.
Anar al contingut