Actualitat blanc-i-blava

David García sabrà dimecres els resultats de la ressonància per l'esquinç al turmell

El blanc-i-blau David García s'ha sotmès aquest dilluns a una ressonància magnètica per saber l'abast exacte de la lesió al turmell esquerre. Fins dimecres, el jugador, però, no en sabrà el resultat. David García es va lesionar dijous passat amb un esquinç de grau 2 al turmell esquerre en el partit contra el Maccabi Haifa a Montjuïc. El primer diagnòstic que es va fer al jugador quan se li va detectar la lesió va ser que estaria tres setmanes de baixa.

Actualitzat

Tenint en compte l'aturada de la Lliga, David García es podria perdre els partits de Lliga contra el València, la Reial Societat i l'Ahtletic i els quarts de final de la UEFA contra el Benfica.

Tamudo i De la Peña

Els casos de Tamudo i De la Peña són molt menys greus. De la Peña té una forta contusió al genoll dret i farà 72 hores de repòs. Tamudo, amb lumbàlgia, també tindrà dos dies de descans. Tots dos han estat baixa per jugar el partit benèfic de Ronaldo i Zidane, "Targeta vermella contra la pobresa", que es juga a Marsella. Sí que hi ha anat Kameni. El porter camerunès marxarà directament de França cap al seu país per jugar dissabte amb la seva selecció contra Libèria.

Tot plegat arriba després d'una fase molt carregada de partits. Rufete, però, ha considerat que l'equip és en la bona línia, però que el descans els anirà bé.

Estadi Cornellà-Prat

L'Espanyol ha informat de l'inici de la fase de fonamentació del futur estadi a Cornellà - El Prat, que durarà 4 mesos. L'actuació suposa col·locar 1.800 puntals de 22 metres. 

Anar al contingut