Actualitat blanc-i-blava

David Garcia estarà tres mesos de baixa per una ruptura del lligament lateral intern del genoll esquerre

David Garcia estarà tres mesos de baixa després que, en la ressonància magnètica que s'ha dut a terme aquesta tarda, es confirmés que té una ruptura del lligament lateral intern del genoll esquerre. El defensa, que es va lesionar en el minut 44 del partit contra el FC Artmedia quan li va caure un rival sobre la cama, no haurà de passar pel quiròfan, segons ha explicat el doctor Miguel Cervera. Els metges han descartat que també tingui afectat el lligament creuat.

Actualitzat

David Garcia pot respirar una mica més tranquil. El defensa de l'Espanyol no té trencats els lligaments creuats del genoll esquerre i això vol dir que s'esvaeix la possibilitat d'estar-se 6 mesos de baixa. Ho ha confirmat una ecografia que li han fet aquesta tarda a la clínica Corachán de Barcelona. El que sí que està afecat és el lligament lateral intern. Una lesió menys greu però que també l'allunyarà dels terrenys de joc una bona temporada. El jugador blanc-i-blau, un cop ha sabut la durada de la recuperació, ha dit que "són coses en què no es pot fer res més que confiar en una ràpida recuperació".

L'Espanyol sembla que ha allunyat, de moment, els núvols de crisi que acompanyaven l'equip en aquest començament de temporada. L'empat d'ahir a la UEFA ha reforçat la moral dels homes de Valverde. Tot i així, el tècnic espanyolista ha dedicat bona part de l'entrenament a dialogar amb els seus jugadors per corregir les errades que encara arrossega l'equip. Sobretot tenint en compte que el rival d'aquest diumenge, el Celta, és molt superior a l'Artmedia eslovac. A la plantilla tothom té molt clar que només serveix la victòria, tot i que l'equip blanc-i-blau tindrà les baixes de Fredson i De la Peña, perquè encara no s'han recuperat de les seves respectives lesions.

Amb la lesió de David Garcia s'obre l'interrogant sobre qui ocuparà el seu lloc a l'onze titular. Ahir ho va fer Moha, però encarà està pendent el debut oficial de l'home fitxat per ocupar aquesta demarcació, el portuguès Peixoto.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut