Tenis

David Ferrer supera Juan Carlos Ferrero i estarà als quarts de final al costat de Federer

El duel entre dos dels homes que millor tenis estaven exhibint aquests dies a l'Open d'Austràlia s'ha saldat amb victòria de David Ferrer. L'alacantí ha superat Juan Carlos Ferrero per 7-5, 3-6, 6-4 i 6-1 en un partit molt disputat que finalment s'ha vist decidit per la solvència del joc de Ferrer. També s'ha classificat per a quarts de final el suís Roger Federer, que ha eliminat el txec Tomas Berdych per 6-4, 7-6 i 6-3. En el quadre femení, els emparellaments són Henin-Xarapova, Jankovic-Serena Williams, Ivanovic-Venus Williams i Hantuxova-Radwanska.

Actualitzat

La igualtat ha dominat el magnífic emparellament de vuitens de final disputat avui entre David Ferrer i Juan Carlos Ferrero. Tant és així que el partit no s'ha decidit fins tres hores i vuit minuts després de l'inici. La solidesa de l'alacantí, que podria arribar al número quatre del rànguing ATP, ha estat determinant per decantar l'enfrontament cap al seu costat. Per primer cop en la seva carrera, Ferrer arriba als quarts de final de Melbourne i ara se les veurà amb el Novak Djokovic,que s'ha desfet de Lleyton Hewitt per 7-5, 6-3 i 6-3.

Un altre dels classificats per als quarts de final és Roger Federer, número u del món i màxim candidat a obtenir el primer Grand Slam de la temporada. El suís s'ha desfet del txec Tomas Berdych per un 6-4, 7-6 i 6-3, en un partit més còmode que els seus enfrontaments anteriors. El seu pròxim rival serà el nord-americà James Blake.

La resta d'emparellaments són: Jo Wilfred Tsonga - Mijail Youznhy i Jarkko Niemien - Rafael Nadal. En el quadre femení: Justine Henin - Maria Xarapova, Jelena Jankovic - Serena Williams, Venus Wililams - Ana Ivanovic i Daniela Hantuxova -- Agnieszka Radwanska.

Anar al contingut