Jordi Pujol i David Fernàndez durant el debat d'investidura del president Mas el 2012. (Foto: Joan Safont)
Jordi Pujol i David Fernàndez durant el debat d'investidura del president Mas el 2012. (Foto: Joan Safont)

David Fernàndez presidirà la comissió d'investigació del "cas Pujol"

A la junta de portaveus només s'hi han oposat el PP i Ciutadans, que han expressat "desconfiança" pel suposat "preacord" de la CUP amb el govern pel nou 9-N

RedaccióActualitzat

El diputat de la CUP David Fernàndez presidirà la comissió d'investigació del "cas Pujol", tal com ha acordat la Junta de Portaveus amb el suport de tots els grups, amb l'excepció del PPC i Ciutadans, que han mostrat el seu rebuig i "desconfiança" que s'arribi fins al final després del "preacord" entre el govern i aquest partit per al 9-N.

Després que es decidís que la CUP presidiria la comissió, ara, en la seva reunió d'aquest dimarts al Parlament, la Junta de Portaveus ha decidit que sigui Fernàndez qui presideixi aquesta comissió d'investigació sobre el frau i l'evasió fiscal, i també sobre el "cas Pujol", tot i que encara està per determinar la data en què es constituirà. Serà la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, qui ara l'haurà de fixar.

La comissió d'investigació sobre el "cas Pujol", proposada per ERC, ICV-EUiA i la CUP, va ser aprovada en el ple del Parlament amb el suport de tots els grups, inclòs el de CiU.

Si hi hagués eleccions autonòmiques anticipades, aquesta comissió d'investigació sobre el "cas Pujol" "decauria", i hauria de ser el nou Parlament sorgit de les urnes el que acordés de nou la seva creació.

Anar al contingut