Barcelona

Daniel Osàcar deixarà el càrrec de responsable de Finances de CDC

El responsable de Finances de CDC, Daniel Osàcar, abandonarà el càrrec al gener. Segons la formació, renuncia a aquesta activitat per poder dedicar-se a la família. El nom del tresorer de Convergència va sortir a la palestra després que Hisenda el va vincular al "cas Palau". En la compareixença a la comissió d'investigació al Parlament, Osàcar va negar cap implicació en el presumpte desviament de fons del Palau cap a CDC, tot i que a l'agenda de Jordi Montull, exdirector financer del Palau, hi constaven contactes entre les dues parts.

Actualitzat
El responsable de Finances de Convergència Democràtica de Catalunya, Daniel Osàcar, deixarà el càrrec al gener, segons ha anunciat el secretari general del partit, Artur Mas. Osàcar, de 75 anys, va enviar una carta a Mas dient que volia plegar després de les eleccions, per dedicar més temps a la seva família. Mas ha desvinculat la seva decisió de les acusacions que recauen sobre Osàcar de ser la peça clau en la suposada trama de finançament irregular de Convergència a través del Palau de la Música.

Des d'Iniciativa, Laia Ortiz sospita que Convergència ho ha anunciat el dia que marxa David Madí perquè passi desapercebut. Com els ecosocialistes, el PSC també considera que la marxa del tresorer de Convergència no vol dir que Artur Mas no hagi de donar explicacions sobre el suposat finançament il·legal del seu partit a través del Palau.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut