Motor

Dani Sordo i Xevi Pons buscaran a Nova Zelanda el liderat del Mundial de constructors

Dani Sordo i Xevi Pons buscaran en el Ral·li de Nova Zelanda, penúltima prova de la temporada, donar a Citroën el liderat del Mundial de constructors, que posseïx Ford, una vegada que el títol de pilots ja està en mans del francès Sébastien Loeb, en un cap de setmana amb moltes mirades posades en el motociclista italià Valentino Rossi.

Actualitzat
Una vegada decidit el títol de pilots, queda per dilucidar el de constructors, actualment liderat per Ford, però que durant tota la temporada ha estat en mans de Kronos-Citroën. Aquest serà l'objectiu de Dani Sordo i Xevi Pons, que lluirà en els flancs del Citroën Xsara el número 1 de l'absent Loeb, a les pistes neozelandeses.

La victòria es decidirà entre el finlandès Marcus Grönholm, que fins a Austràlia s'havia repartit les victòries en el campionat amb Loeb; el noruec Petter Solberg, el segon lloc del qual a Austràlia el fa tornar a la lluita per les posicions altes; el finlandès Mikko Hirvonen, al qual la victòria a Austràlia el fa candidat al triomf i no només al podi, i Sordo i Xevi Pons.

Dani Sordo afronta el ral·li neozelandès amb la intenció de continuar amb el seu aprenentatge en terra, objectiu a què estava destinat aquesta temporada, encara que la seva bona actuació al començament el va fer pujar en l'escalafó de Citroën, que li va atorgar els galons de segon pilot, a més d'un contracte pels pròxims tres anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut