Motociclisme

Dani Pedrosa suma la segona "pole position" consecutiva al circuit de Le Mans

Dani Pedrosa ha revolucionat la categoria de Moto GP i ha obtingut la segona "pole position" consecutiva al circuit francès de Le Mans. El català ha estat el més ràpid, per davant de Nakano i Hopkins, mentre que Valentino Rossi s'ha hagut de conformar amb el setè lloc. En 250 cc, Andrea Dovizioso ha estat el més ràpid, i Héctor Barberá ha fet el tercer millor temps. I en la categoria més petita, el líder del Mundial, Álvaro Bautista, no ha pogut mantenir el primer lloc i ha estat superat pel seu company d'equip, l'italià Mattia Pasini.

Actualitzat

Tot i les amenaces de pluja, els pilots de Moto GP han pogut disputar la sessió de qualificació amb la pista seca, fet que ha agraït especialment Dani Pedrosa, que odia córrer sobre mullat. El pilot vallesà ha obtingut la seva segona "pole position" consecutiva al circuit francès de Le Mans després de fer una última volta ràpida espectacular. Pedrosa sortirà des del primer lloc de la graella, per davant de Nakano i Hopkins, que han completat la primera línia. Valentino Rossi no ha pogut seguir els bons presagis de la sessió de divendres i s'ha hagut de conformar amb el setè lloc, mentre que el líder del Mundial, Nicky Hayden, només ha estat desè.

En el dos i mig, la "pole position" és per a Andrea Dovizioso, seguit d'Alex de Angelis i Héctor Barberá. Jorge Lorenzo, que va començar molt bé el Mundial, ha anat perdent gas. No està còmode sobre la seva Aprilia i demà començarà des de la vuitena posició.

En 125 cc, el líder del campionat, Álvaro Bautista, no ha pogut mantenir el primer lloc aconseguit divendres i ha estat el seu company d'equip Mattia Pasini qui s'ha apuntat la "pole position" definitiva. Bautista sortirà segon, amb Lukas Pesek, de Derbi, tercer. Després de la caiguda d'ahir, Aleix Espargaró ha viatjat aquest dissabte cap a Barcelona, on li faran més proves per concretar l'abast de la lesió que té a la sisena vèrtebra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut