Barcelona

Dani Flaco inaugura el festival Barnasants amb el seu nou disc "Versos y madera"

El festival Barnasants ha arrencat amb un concert del cantautor Dani Flaco. El músic de Bellvitge ha debutat aquest dijous a L'Auditori de Barcelona amb el seu nou disc "Versos y madera". Tornarà a actuar avui i el 6 de febrer. El Barnasants s'estendrà fins al 14 d'abril amb un centenar de concerts.

RedaccióActualitzat

Dani Flaco, el cantautor del barri de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat, és un habitual del festival Barnasants. Ahir va ser l'encarregat d'inaugurar-ne la 19a edició, que programa més de cent concerts fins a mitjans d'abril. Dani Flaco presentava el seu sisè disc, que porta per títol "Versos y madera". És un àlbum més acústic i melancòlic. Segons el cantant: "Té molt a veure amb la música que he escoltat els últims anys, amb l'estat emocional que he viscut els últims dos anys, i amb l'hora en què estan escrites les cançons, és a dir, molt tard, al sofà de casa, com aquí, i amb ganes de no molestar els veïns".

El festival Barnasants ha estat prudent i ha programat el concert inaugural a la sala 3 de L'Auditori, però després ha hagut d'ampliar a un segon concert de Dani Flaco per avui divendres i un tercer el 6 de febrer. L'Auditori és un dels molts espais que acullen els més de cent concerts d'aquesta edició 2014 del Barnasants.

Quico Pi de la Serra, Maria del Mar Bonet, Obrint Pas i Feliu Ventura seran altres protagonistes del centenar llarg de concerts del Barnasants, que durarà fins al 14 d'abril. El festival té el seu centre a Barcelona i l'àrea metropolitana, però farà arribar la música arreu del país.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut