L'escriptor nord-americà Dan Brown, aquest dimarts a Barcelona
L'escriptor nord-americà Dan Brown, aquest dimarts a Barcelona

Dan Brown presenta la seva última novel·la a Barcelona

"Origen" està ambientada parcialment a Barcelona, Madrid, Bilbao i Sevilla i alguns episodis succeeixen al monestir de Montserrat

Actualitzat

L'escriptor nord-americà Dan Brown ha presentat a Barcelona la seva última novel·la, "Origen". El llibre està ambientat parcialment a Barcelona, Madrid, Bilbao i Sevilla, i fins i tot s'hi inclouen alguns episodis al monestir de Montserrat.

Com els llibres anteriors de Brown, "Origen" està protagonitzada pel professor Robert Langdon, un personatge que molts lectors van descobrir a la cèlebre novel·la "El codi Da Vinci", l'obra que va donar fama mundial a Brown.

Sota l'embolcall d'un thriller d'acció, "Origen" confronta la religió amb la ciència i es pregunta fins a quin punt l'evolució tecnològica pot ajudar la humanitat a respondre les seves preguntes més ancestrals, com ara "d'on venim" o "cap a on anem".

Dan Brown ha venut més de 200 milions d'exemplars de la seva obra arreu del món i els seus llibres s'han traduït a 56 llengües. Els números d'"Origen" també són impressionants perquè surt a la venda amb una tirada inicial de 600.000 exemplars en català i castellà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut