Girona

Dagoll Dagom desfà els tòpics dels contes clàssics amb el nou musical "Boscos endins"

Després de reposar "Mar i cel" i "El Mikado", la companyia Dagoll Dagom estrena musical. S'anomena "Boscos endins" i és la versió catalana d'un muntatge que Stephen Sondheim va compondre fa vint anys i que, amb bon humor, desfà tots els tòpics dels contes clàssics dels germans Grimm o Perrault. "Into the woods" ha estat adaptat per Joan Vives i el protagonitza Mone. L'estrena mundial es va fer aquest dijous al festival Temporada Alta de Girona, on es pot veure fins diumenge. A partir del 22 de gener, "Boscos endins" arribarà al teatre Victòria de Barcelona.

Actualitzat
Dagoll Dagom continua sumant reptes en el camí dels musicals que ja fa 33 anys que trepitja. El desafiament es diu Stephen Sondheim, el compositor rei de Broadway. No havien muntat mai cap versió seva i han triat "Into the woods": un bosc per on desfilaran molts dels protagonistes dels contes clàssics.

"Boscos endins" és un musical per a públic familiar: els nens descobriran, en viu, els personatges que els germans Grimm els serveixen cada nit en format conte, i els adults es trobaran que allò de "van ser feliços i van menjar anissos" no era ben bé veritat: la cara b dels contes revela una ventafocs que se separa del seu príncep per faldiller, una bruixa amb cos de rossa imponent i una caputxeta vermella que es distreu de camí a casa l'àvia marcant-se un ball amb el llop.
Anar al contingut