Barcelona

Custo Dalmau presenta la seva nova col·lecció al castell de Montjuïc en el marc del Bread & Butter

El Castell de Montjuïc ha quedat aquesta nit envaït per la moda urbana. Custo Barcelona ha obert el nou ús social del castell després de la seva cessió a l'Ajuntament de la ciutat. El dissenyador català ha presentat la seva nova col·lecció en el marc del certamen Bread & Butter, la cita internacional més important de moda urbana. Les xifres ho diuen tot: més de 100.000 visitants, que deixaran a la ciutat més de 100 milions d'euros. Gairebé no queden habitacions als hotels de la ciutat. El certamen tanca portes avui, però ja ha anunciat que ampliarà espai, de cara a l'any que ve.

Actualitzat
El dissenyador català Custo Dalmau ha presentat a la Ciutat Comtal la seva col·lecció primavera-estiu 2008, inspirada en un món de fantasia on els colors metàl·lics han pres el protagonisme de la passarel·la. En el marc del Bread & Butter, el dissenyador català ha tornat a sorprendre pels seus dissenys.

La model Verónica Blume ha estat l’encarregada d’iniciar la desfilada, dominada per l'exuberant simbiosi de colors, estampats i teixits, que configuraven un "collage" perfecte entre ells.

Minivestits de ras folgats, escots de tall recte, "shorts" de setí de boxejador, jaquetes per la cintura o abrics fins al genoll amb enormes botons plans són algunes de les propostes femenines de la firma per lluir el pròxim període estival.

Combinació de colors

Un cop més, Custo, que va crear la firma Custo Barcelona el 1996 juntament amb el seu germà David, ha exhibit una majestuosa combinació de colors, amb una àmplia paleta de blancs, grisos, blaus i roses, tots ells en tons molt vius, i deixant de banda el seu emblemàtic color negre. 

Uns 2.000 convidats, segons ha assegurat l'organització, han presenciat aquest esplèndid espectacle de moda, que ha configurat el punt àlgid de la segona jornada de la fira Bread & Butter Summer 2007.
Anar al contingut