Pla curt de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, en el discurs d'inauguració de la Fira del Préssec d'Alfarràs, …
Pla curt de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, en el discurs d'inauguració de la Fira del Préssec d'Alfarràs, el 6 d'octubre del 2018 (Horitzontal)

Cunillera afirma que "la legalitat garanteix la llibertat" perquè elimina "qualsevol tipus d'arbitrarietat del poder"

Actualitzat

ACN Barcelona.-La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha destacat que la societat s'ha de construir "des del respecte i la convivència", perquè la democràcia només pot existir des de l'acatament a la llei. Des de Lleida, on ha presidit els actes de celebració de la Verge del Pilar com a Patrona de la Guàrdia Civil, aquest divendres, Cunillera ha afegit que "la legalitat garanteix la llibertat". Així mateix, la delegada del govern espanyol ha subratllat que la pròpia legalitat "elimina qualsevol tipus d'arbitrarietat del poder". Cunillera ha fet aquestes declaracions en el marc de la Diada de la Hispanitat d'avui, 12 d'octubre.

Cunillera també ha asseverat que la convivència permet construir una societat amb tothom qui en forma part. Finalment, la delegada del govern espanyol a Catalunya ha destacat que l'executiu treballa per "estendre ponts" que permetin "seguir vigint en pau i progrés".

Anar al contingut