Viladecans

Cues quilomètriques a la C-32 per entrar al flamant outlet de Viladecans

Les retencions ja han provocat les primeres queixes al municipi i la demanda de desdoblar la sortida

RedaccióActualitzat

No fa ni una setmana que el nou outlet de Viladecans ha obert portes i ja s'ha vist que els accessos li han quedat curts. Diumenge va ser el primer festiu de portes obertes i hi va haver embussos a la sortida de la C-32. Aquest dimarts, festiu de Tots Sants, els problemes s'han multiplicat, amb grans cues de fins a tres quilòmetres.

Que hi vagi molta gent és una bona notícia per l'èxit del Viladecans The Style Outlets, però que ho facin per carretera i amb llargues esperes no ho és tant. Sigui com sigui, comença a haver-hi les primeres queixes i ERC explica que nombrosos veïns han lamentat les dificultats a l'hora d'accedir a la ciutat. Els republicans proposen desdoblar la sortida 50 de la C-32 en sentit Tarragona pel "caos circulatori".

Les cues de Viladecans coincideixen amb aquest festiu intersetmanal, amb molts comerços oberts a la ciutat de Barcelona, sobretot al centre. En barris com el Born, algunes botigues han optat per no apujar la persiana, perquè consideren que no els surt a compte. La majoria, però, sí que han obert. Ho han fet a mig matí, aprofitant el turisme que hi ha aquests dies a la ciutat. Aquest 1 de novembre és un dels dos festius —l'altre és el 4 de desembre— que l'Ajuntament de Barcelona ha fixat d'obertura de comerços, d'acord amb la llei d'horaris comercials. Aquests dos dies addicionals s'afegeixen als vuit ja establerts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut