Fins a cinc quilòmetres de cues a la Ronda de Dalt
Fins a cinc quilòmetres de cues a la Ronda de Dalt
Barcelona

Cues quilomètriques durant la nit i el matí a la Ronda de Dalt a causa de les obres

Les obres de millora es reprendran el cap de setmana que ve al mateix tram de la ronda, on el trànsit tornarà a quedar restringit a un sol carril

RedaccióActualitzat

Primer cap de setmana amb obres de manteniment a la Ronda de Dalt de Barcelona. I amb problemes. Les obres han provocat cues de trànsit importants en sentit Llobregat.

Les obres eren per pavimentar dos carrils entre la sortida 10 i 13. Des de dissabte a les vuit del vespre i fins a les sis de la tarda d'aquest diumenge s'ha restringit la circulació a un sol carril entre les sortides 7 i 14, en sentit Llobregat..

S'han format retencions de nit, matinada i matí força insòlites. Les cues han començat al vespre de dissabte i han estat de fins a 5 quilòmetres en sentit sud a l'altura de Vallvidrera i Sant Gervasi.

 

La situació, amb lentitud i aturades, s'ha tornat a reproduir ja al matí de diumenge, a partir de dos quarts de set. Cap a les cinc de la tarda la situació ha quedat normalitzada. Les autoritats han anat obrint carrils abans del previst per evitar un gran col·lapse.

Les obres de millora es reprendran el cap de setmana que ve al mateix tram de la ronda, on el trànsit tornarà a quedar restringit a un sol carril.

La Ronda de Dalt és la via per on passen més vehicles de tot Catalunya. En algun tram se superen els 160.000 vehicles de mitjana diària.

Anar al contingut