Vilanova i la Geltrú

Cues de mitja hora per poder comprar el bitllet de Renfe a Sitges i Vilanova i la Geltrú

Més de mitja hora de cua han hagut de fer alguns usuaris de Renfe a les estacions de Vilanova i la Geltrú i Sitges, coincidint amb el primer dia laborable en què han hagut de tornar a pagar a la línia C-2 de Rodalies, un cop acabat el període de gratuïtat per les incidències ocasionades per les obres de l'AVE. Fonts de la companyia han reconegut que les cues les han ocasionat el fet que algunes màquines expenedores de bitllets s'han quedat sense canvi i només funcionaven amb import exacte. La majoria d'usuaris han acusat la companyia de falta de previsió.

Actualitzat

L'afluència d'usuaris que a primera hora havien de comprar bitllets ha col·lapsat les estacions de Sitges i Vilanova i la Geltrú. De fet, els usuaris han hagut de fer cues de més de mitja hora per poder adquirir els bitllets. En alguns casos, s'han hagut de tornar a prendre mesures excepcionals, com tornar a regalar els viatges.

Renfe, per la seva banda, ha reconegut que la causa de les cues ha estat que algunes màquines expenedores de bitllets s'han quedat sense canvi i només acceptaven l'import exacte. Això ha fet que molts usuaris estiguessin més de mitja hora per comprar el bitllet, cosa que ha provocat moments de tensió a les dues estacions i acusacions de falta de previsió de la companyia. La situació s'ha començat a normalitzar cap a quarts de 10 del matí i ara el servei funciona sense incidències.

Les cues han coincidit amb el primer dia laborable de pagament a la línia C-2 després del període de gratuïtat per les incidències provocades per les obres de l'AVE.

Anar al contingut