Jonquera

Cues a la Jonquera per la intensificació dels controls a la frontera amb França

Les retencions són sobretot per sortir de França, ja que és un cap de setmana llarg per als ciutadans francesos

RedaccióActualitzat

La Jonquera ha intensificat en les últimes hores les mesures de seguretat després de l'atemptat de Niça, que ha deixat una xifra, encara provisional, de 84 morts i més d'una cinquantena de ferits. Una unitat de coordinació dels diferents cossos de seguretat espanyols i francesos s'ha desplaçat fins al pas fronterer per reforçar els controls, que consisteixen en inspeccions i vigilància dels vehicles en els dos sentits, tant d'entrada com de sortida.
 



Aquests controls estan provocant llargues cues, sobretot per sortir de França, ja que és un cap de setmana llarg per als ciutadans francesos.
 

 

D'aquesta manera, es manté el nivell 4 d'alerta a les carreteres N-II i AP-7, al pas per la Jonquera, i la policia francesa ha incrementat els controls que ja feia a la localitat francesa del Voló, a pocs quilòmetres del pas fronterer espanyol.

La subdelegació del govern espanyol ha informat que el control que es va establir amb motiu de l'Eurocopa de futbol i que s'havia de desmantellar les pròximes hores continuarà vigent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut