José Manuel Villegas, secretari general de Ciutadans
Madrid

Cs demana al PSOE que retiri la moció per presentar-ne una de conjunta i anar a eleccions

Villegas afirma que el seu partit no està per "satisfer les ànsies de Sánchez" per arribar a la Moncloa

Actualitzat

Ciutadans demana a Sánchez que retiri la moció presentada i que en presentin una altra conjuntament, amb l'objectiu de convocar eleccions com més aviat millor. 

José Manuel Villegas, secretari general de Ciutadans, titlla "d'irresponsable i precipitada" la moció presentada per Pedro Sánchez:

"Estem disposats a parlar d'això amb els socialistes, però per això Sánchez ha de rectificar. Ha de retirar la seva moció. Nosaltres defensem una moció instrumental, amb un programa que tingui punt únic, convocar eleccions. Donar la veu als espanyols."

Villegas insta el PSOE a retirar la seva moció per presentar-ne una de conjunta "instrumental", amb l'únic objectiu de precipitar una convocatòria electoral.

"Això no és la moció que ha presentat el senyor Sánchez. I lògicament haurem de parlar de qui convoca aquestes eleccions, quin és el candidat, diguem instrumental, d'aquesta moció de censura instrumental. No té sentit ni que el senyor Rivera ni el senyor Sánchez fossin candidats d'una moció instrumental."

El secretari general de Cs diu que el seu partit no està "per satisfer les ànsies de Sánchez" per entrar a la Moncloa i per permetre la formació d'un "govern Frankenstein", que inclogui els partits independentistes i els "populistes".

Des del PSOE, el seu número dos, José Luis Ábalos, també s'ha mostrat disposat a negociar amb Ciutadans per obtenir el seu suport per a la moció contra Rajoy.


    
            

 

 

 

ARXIVAT A:
Moció de censuraCs
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut