Barça

Cruyff: "El Barcelona ha perdut prestigi mundial"

Aquest dilluns s'ha presentant "Cruyff, el documental", que aviat podrem veure a TV3. L'extècnic del Barça ha fet un repàs al moment del Barça, tant esportiu com institucional, que viu el club. Cruyff s'ha mostrat conciliador i ha fet una crida a la pau social dins del club. Alhora, ha estat força sever amb la gestió de la directiva de Bartomeu

Actualitzat

 Aquest dilluns s'ha presentat "L'últim partit. 40 anys de Cruyff a Catalunya", que aviat podrem veure a TV3. L'extècnic del Barça ha aprofitat l'ocasió per fer un repàs del moment del Barça, esportiu com institucional. Cruyff s'ha mostrat conciliador i ha fet una crida a la pau social dins del club. Però alhora ha estat força sever amb la gestió de la directiva de Bartomeu.

 L'holandès ha assegurat que últimament el Barcelona "ha perdut prestigi mundial" i que la situació actual en què es troba l'equip directiu "no afavoreix l'estabilitat" que necessita el primer equip.

Després de la preestrena d'una pel·lícula documental sobre els 40 anys des de la seva arribada a Catalunya, l'holandès s'ha mostrat contundent amb l'actual situació del Barcelona: "Hi ha molts judicis (acció de responsabilitat social, Neymar, cas Masia) que impliquen el Barça i no ajuden que funcioni".

Cap contacte amb la directiva

  "No tinc gairebé contacte amb l'actual directiva, el club no està content amb el que està passant i no té sentit seguir en contacte. Crec que vaig ser bastant intel·ligent quan vaig tornar la insígnia", ha sentenciat Cruyff quan ha estat preguntat per la seva relació amb l'actual junta directiva.

 L'exjugador i exentrenador blaugrana també ha parlat sobre la sentència de l'acció de responsabilitat que ha exonerat l'expresident Joan Laporta.
  "Joan Laporta ha d'estar content, ha sortit victoriós del judici i el barcelonisme hauria d'estar molt content. Va fer un equip molt bo amb pocs recursos econòmics", ha insistit.

Prudent amb l'equip

  A més, s'ha referit a l'actual moment de forma de l'equip: "És molt difícil opinar sense estar dins l'equip. Les petites coses són les més importants i els últims dos anys no s'han treballat prou. Per fer funcionar l'equip, primer cal saber el que funcionava per adonar-se del que no funciona".

  A més, ha volgut remarcar que mantenir l'estil de joc que van mantenir en el seu moment Frank Rijkaard i Pep Guardiola és molt complicat, i que fins i tot és molt d'hora, però creu que "el Reial Madrid ha agafat mecanismes del Barcelona anterior".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut