Cruyff parla sobre el F.C. Barcelona (Foto: Reuters)
Barça

Cruyff: "El Barça ha fitxat un jugador de 21 anys que cobra més que la resta"

Johan Cruyff, una de les grans figures del futbol mundial, que va triomfar com a jugador i entrenador en el F. C. Barcelona, ha opinat aquest dimarts, a Kuala Lumpur, que si l'equip català té algun problema és que "ha fitxat un jugador de 21 anys que cobra més que la resta, que ho van guanyar tot".

Actualitzat

Un dels símbols del F. C. Barcelona, l'exjugador i exentrenador Johan Cruyff, ha parlat aquest dimarts des de Kuala Lumpur, on ha participat en un partit benèfic entre un equip entrenat per ell i un altre dirigit per Fabio Capello, durant els premis Laureus.

"El problema del Barça és Neymar. És un gran jugador, però no es pot fitxar un jugador de 21 anys i que cobri més que jugadors que ja ho han guanyat tot. Ningú amb 21 anys és Déu", ha assenyalat l'extècnic del Barça. Cruyff ha afegit: "Ja tens el millor jugador del món i un jugador de 21 anys no pot ser la gran figura. Això és impossible en el món del futbol. Amb 26 anys sí, però amb 21 és impossible".

Johan Cruyff també ha parlat del tècnic del club, Gerardo "Tata" Martino: "La seva feina depèn dels resultats i de la convivència. La fitxa de Neymar crea una situació conflictiva i és difícil que això no influeixi en la directiva i en el vestidor. Per mi no és un problema, per al Barça sí".

Per a Cruyff, el triomf del Barça en el clàssic dóna "més emoció a la Lliga". "Comença una Lliga nova. Els tres equips comencen de zero i cada setmana és una final. Qualsevol error serà un pas enrere", ha assegurat dient que confiava en el triomf de l'equip al Bernabéu. "Mai he dubtat de la qualitat de l'equip, el Barcelona té un equip amb moltíssima qualitat, futbolísticament és molt bo. I si pot imposar el seu futbol, sabem que sempre marquen gols", ha contestat.

L'extècnic blaugrana s'ha mostrat a favor de la reforma del Camp Nou, però amb una condició. "O bé s'avancen les eleccions i es parla d'això o bé s'obliden del tema i la reforma es fa després de les eleccions", ha conclòs.

Anar al contingut