Futbol

Cruyff deixa el càrrec d'assessor de l'Ajax per diferències amb responsables del club holandès

Un cop més, Johan Cruyff ha fet gala del seu fort temperament i quan no fa ni un mes que ocupa un càrrec d'assessor a l'Ajax ha decidit plegar. L'holandès ha reconegut mantenir "diferències d'opinió en temes professionals, no esportius", amb alguns dels màxims responsables del club d'Amsterdam i per això ha decidit finalitzar la seva nova etapa al club que el va veure néixer com a futbolista i entrenador. Caldrà veure ara com afecta aquesta renúncia a l'actual estructura de l'Ajax, ja que una de les primeres decisions del Cruyff com a "ajacied" va ser aconseguir el fitxatge de Marco van Basten com a nou entrenador.

Actualitzat

La nova aventura de Johan Cruyff com a assessor tècnic de l'Ajax ha acabat aviat. Tot i aconseguir amb èxit la contractació de Marco van Basten per a la banqueta "ajacied" de cara a la temporada vinent, l'holandès deixa el club d'Amsterdam sense haver completat la seva tasca.

Diferències amb alguns dels màxims directius de l'Ajax han estat la causa de la dimissió: "Calen canvis dràstics per poder obtenir al planter un nivell apropiat. He realitzat un projecte per fer-ho, però la meva visió no la comparteixen les persones que l'haurien d'executar". D'aquesta manera, Cruyff ha posat punt final al que era el seu retorn a un club de primer nivell.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut