John Dillinger, a "Criminals per naturalesa"
John Dillinger, a "Criminals per naturalesa"
Dissabte, a les 22.00, al 33

John Dillinger, un criminal de llegenda, a "Cronos"

John Dillinger va recórrer l'estat d'Indiana, va robar centenars de bancs i va assassinar una dotzena de persones. Protagonitza el capítol de la sèrie de documentals "Criminals per naturalesa" que emet "Cronos"

Actualitzat

Al Capone, Bonnie i Clyde... Hi ha delinqüents que són llegenda. "Cronos" continua emetent aquesta setmana "Criminals per naturalesa" amb el capítol "John Dillinger contra Sam Cowley".

 

John Dillinger va ser el més descarat dels infames criminals de la Gran Depressió i, probablement, el més brutal. El 1933, Dillinger va recórrer l'estat d'Indiana, va robar centenars de bancs i va assassinar una dotzena de persones. El costum de fugir de la presó i de superar la llei constantment li va valer el sobrenom de "Jackrabbit" i el títol d'"Enemic públic núm. 1" d'Amèrica.

 

"Criminals per naturalesa"

La sèrie documental que emet "Cronos" explica els horribles tiroteigs, els robatoris audaços i els segrestos escandalosos que van fer famosos cadascun d'aquests bandolers. També es detallen les caceres mortals, els períodes de vigilància i les emboscades orquestrades pels legisladors, dedicats amb intensitat a intentar enxampar els bandolers a tot preu.

"Criminals per naturalesa" és una combinació de recreacions dramàtiques, entrevistes en profunditat i vinyetes de còmic animades que passa per l'ascens i la caiguda dels delinqüents més notoris de la història, i per l'emocionant joc del gat i la rata que va posar fi als seus regnats de terror. Des dels carrers més conflictius de Chicago fins als carrerons foscos de Londres, "Criminals per naturalesa" dibuixa una imatge nítida d'aquells llegendaris mestres del crim als quals la sagacitat, l'esperit indomable i el coratge els donaven una força terrorífica considerable, i també d'aquells que estaven disposats a arriscar-ho tot per detenir-los.

tv3.cat/cronos

 

Anar al contingut