Montoro ha dit que les administracions han de ser "lleials" (EFE)
Montoro ha dit que les administracions han de ser "lleials" (EFE)

Cristóbal Montoro: "L'Estat no finançarà vel·leïtats independentistes"

El govern espanyol amenaça de tancar l'aixeta del crèdit a través del fons de liquiditat autonòmic si la Generalitat no li és "lleial"

Actualitzat

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha afirmat avui que el govern espanyol facilitarà els recursos perquè els serveis públics dels catalans estiguin assegurats, però ha advertit que "l'Estat no està per finançar les vel·leïtats independentistes de cap govern d'autonomia".

El govern espanyol amenaça de tancar l'aixeta del crèdit a través del fons de liquiditat autonòmic si la Generalitat no li és "lleial". Montoro ha dit que les administracions han de ser "lleials" amb l'objectiu de superar la crisi i amb el de finançar els serveis públics de manera correcta i eficient. El ministre ha incidit que fins ara els serveis públics de Catalunya i d'altres parts d'Espanya "no s'han pogut finançar sense l'Estat" i que no es pot estar treballant amb aquells que van en contra de les lleis. 

El ministre ha volgut deixar clar que "l'independentisme està renyit amb la sortida de la crisi econòmica" i ha volgut alertar que també "amenaça el finançament dels serveis públics dels catalans".

 

Anar al contingut