Tello ha assegurat que era el dia més important de la seva carrera professional
Barça

Cristian Tello firma el contracte de renovació amb el Barça fins al 2016

L'extrem del Barça ha firmat l'ampliació de contracte fins al juny del 2016. La clàusula de rescissió és de 10 milions d'euros. El dia més important de la seva carrera professional, tal com ha reconegut el mateix jugador. Tello manté el dorsal 37 i seguirà formalment sent jugador del filial fins a final de temporada, tot i que el contracte i el seu dia a dia és del primer equip.

Actualitzat
L'extrem del Barça Cristian Tello ha firmat l'ampliació de contracte fins al juny del 2016. La clàusula de rescissió és de 10 milions d'euros. El dia més important de la seva carrera professional, tal com ha reconegut el mateix jugador.

Tello manté el dorsal 37 i seguirà formalment sent jugador del filial fins a final de temporada tot i que el contracte i el seu dia a dia és del primer equip.

Tello: "Era el somni que tenia des de petit"

El davanter ha reconegut que formar part del primer equip era "el somni" que tenia "des de petit". "Tinc una sensació d'orgull. Estic molt content, perquè és el somni que tenia des de petit. Ara vull tornar la confiança a la gent que ha confiat en el meu", ha manifestat després d'estampar la firma en les oficines del Barça.

El de Sabadell, que va jugar del 2002 al 2007 a les categories inferiors, va passar també per la Damm i també va militar dues temporades a l'Espanyol. L'estiu del 2010 va tornar al Barça per incorporar-se al filial i des de la temporada 2011-2012 participa activament en el primer equip.

Tello, de 21 anys, va debutar amb el primer equip el 8 de novembre de 2011, en un partit de Copa del Rei contra l'Hospitalet (amb dos gols). A la Lliga es va estrenar el 28 de gener del 2012 contra el Vila-real al Madrigal.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut