Cristian Álvarez està pràcticament recuperat de la lesió
Espanyol

Cristian Álvarez: "Mantenir la porteria a zero ens dóna molta confiança"

El porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha confessat que, després de l'empat sense gols davant el Màlaga a Cornellà-el Prat, "mantenir la porteria a zero" els dóna "molta confiança per als pròxims partits". El porter hispanoargentí, a més, s'ha mostrat satisfet de la seva actuació davant el conjunt andalús, sobretot per detenir l'últim xut de Santa Cruz: "És important per a l'equip. Per sort la jugada final ens ha afavorit, ha estat un moment clau".

Actualitzat
El porter de l'Espanyol Cristian Álvarez ha confessat que, després de l'empat sense gols davant el Màlaga a Cornellà-el Prat, "mantenir la porteria a zero" els dóna "molta confiança per als pròxims partits".

El porter hispanoargentí, a més, s'ha mostrat satisfet de la seva actuació davant del conjunt andalús, sobretot per detenir l'últim xut de Santa Cruz: "És important per a l'equip. Per sort la jugada final ens ha afavorit, ha estat un moment clau".

El del Màlaga va ser el primer partit en què el bloc català deixava la porteria a zero. Precisament, el capità de l'Espanyol va ser qüestionat per un sector de l'afició de Cornellà-el Prat en anteriors partits. "Nosaltres estem per això, per evitar gols", ha comentat.

Pel que fa al col·lectiu, Cristian Álvarez s'ha mostrat prudent: "Ni abans estàvem morts del tot ni ara curats. Quan estàs en una situació com aquesta, en surts a poc a poc. Hem de seguir treballant de forma honesta per aconseguir que l'afició s'enganxi amb el nostre joc".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut