Errejón i Iglesias asseguts al Congrés dels Diputats (EFE)
Errejón i Iglesias asseguts al Congrés dels Diputats (EFE)
Madrid

Crisi a Podem de Madrid amb la dimissió d'una desena de dirigents

Nou membres del consell madrileny, afins a Errejón, deixen el càrrec en protesta per la "deriva" de la direcció política de la formació a la regió

RedaccióActualitzat

Crisi a la cúpula de Podem a MadridNou membres del consell ciutadà autonòmic han renunciat al càrrec en protesta per la "deriva" de la direcció política de la formació a la regió. Aquestes sortides s'afegeixen a la dimissió, fa només dos dies, del secretari d'organització, Emilio Delgado.

Els dimissionaris han difós per les xarxes socials una carta en què argumenten que la decisió se circumscriu al territori de Madrid i han negat que respongui a "cap fracció a dimensió estatal"

Els que han deixat el càrrec són Olga Basolo, Loreto Aremillas, Jazmín Beirak, Sarah Bienzobas, Cristina Castillo, César Mendoza, Pablo Padilla, Clara Serra i Leticia Sánchez.

A tots se'ls considera pròxims al secretari polític de Podem, Íñigo Errejón, que des de Twitter ha proclamat que treballa conjuntament amb Pablo Iglesias. El mateix Iglesias ha ironitzat sobre les dissidències a Podem.

 

Anar al contingut