Espanyol

Crespo no fitxarà per l'Espanyol i l'opció Barrios es complica per cara

Quan s'acabi el gener quedarà definitivament tancat el mercat d'hivern. Això vol dir que l'Espanyol té només cinc dies per trobar i fitxar els dos reforços que necessita però, també, per buscar una sortida a dos jugadors de l'actual plantilla que sobrarien. Hernán Crespo ha desestimat l'oferta de l'Espanyol. Malgrat que el club blanc-i-blau estava disposat a pagar quatre milions d'euros per una temporada i mitja, l'argentí ha explicat que no vol anar a un club que lluita per la permanència. El segon davanter amb qui es pensava, Lucas Barrios, també està pràcticament descartat perquè el seu club, el Colo Colo xilè, vol tres milions d'euros pel 50% dels seus drets.

Actualitzat
L'Espanyol, per tant, continua sense concretar cap fitxatge, després d'haver negociat pel nigerià Obodo, pel mexicà Torrado, i pels argentins Crespo i Barrios. En l'aspecte positiu del mercat de fitxatges hi ha Nico Pareja, que en els pròxims dies rebrà el passaport italià, cosa que facilitarà la possible arribada d'un jugador extracomunitari.

Sopar de germanor

L'Espanyol aplica al peu de la lletra el lema de la salvació, "Tots junts podem". Tots els jugadors i l'afició, que s'han trobat aquest dimarts a la nit en un restaurant de l'Eixample de Barcelona. Els capitans, el cos tècnic i els directius, amb Dani Sánchez Llibre al capdavant, han compartit taula amb representants de la Federació de Penyes de l'Espanyol i de la Curva Jove. L'objectiu: marcar la línia de suport que necessiten els jugadors per assolir l'objectiu.

La plantilla només pensa en el Recre

Els jugadors actuals, aliens a les negociacions per portar-los un nou company, preparen el partit de dijous contra el Barça. Mauricio Pochettino tindrà problemes per decidir-ne l'alineació, a causa de la gran quantitat de baixes per lesió. A més, ha de decidir si reserva algun jugador per al partit de Lliga de diumenge contra el Recre, que, segons opina bona part de la plantilla, és el que és realment important aquesta setmana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut